Showing all 5 results

KODI: 20R

45,00 
Shankericë e vogël lëvizëse. E përshtatëshme për ordinanca, spitale, Beauty center etj.

KODI: 43R

58,00 
Karrige Menaxheriale Materiali: Shtof dhe lekure e bardhë. E përshtatshme për dhoma pune me hapësirë më të vogël, për rrobaqepësi,

Ulëse banaku

65,00 
Ulëse banaku me kualitet shumë të lartë. Rehati shumë e madhe. Lartësi standarde për shank.