Showing all 6 results

Kodi: Sonda C

60,00 
Karrige statike per klient. Materiali: Shtof kualitativ dhe rrjete e dendur. Rehati shume e larte. E preferuar per salla takimeve.

Kodi: SONDA L

70,00 
Karrige statike per klient. Shume e rehatshme dhe shume stabile. Materiali: Lekure  

Kodi: SONDA SH

50,00 
Karrige statike per klient. Materiali: Shtof kualitativ dhe rrjete e dendur. Baze matali krom. Rehati shume e larte. Rekomanduar per

Kodi: Sonda V

39,00 
Karrige statike per klient. Materiali: Lekure. E preferuar per hapesira me te vogla. ZBRITJA VLENE VETEM NE KOSOVE.

Kodi: Sonda Z

48,00 
Karrige statike per klient. Materiali: Shtof kualitativ dhe rrjete e dendur. Baze matali ngjyre te zeze. Rehati shume e larte.