COMFORT FURNITURE

Kategorite tona

Përvoja unike e blerjeve që ofrojmë, së bashku me shërbimin tonë të jashtëzakonshëm ndaj klientit, na kanë dhënë mijëra klientë besnikë në mbarë Kosovën dhe Shqipërin.

Karrige Ekzekutive (11)

Karrige Ergonomike (12)

Karrige Gaming (6)

Karrige Menaxheriale (17)

Karrige Statike (6)

Ku mund të na gjeni?

Fushë Kosovë

Rr. Abedin Sogojeva, Fushe Kosove, Kosove, 12000

+383 49 61 96 96 
Viber
WhatsApp

Rrjetet Socioale

Facebook,Instagram,Email
.

Facebook:    Comfort SHPK
Instagram:   Comfort.shpk
Email:              Comfort.shpk@gmail.com