Kompania Comfort Furniture SHPK  e themeluar më 09/12/2020 me seli në Fushë Kosovë ofron gamë të gjerë të karrigeve për zyre dhe karrige Gaming.

Kompani e specializuar në shitjen e karrigeve të zyreve.

Karriget tona ofrojnë rehati dhe qëndrueshmëri shumë të madhe. 

Mbi 50 modele me dizajne unike dhe cmimet më të lira në treg.

Të gjitha karriget shiten me garancion dhe kanë kualitet shumë të lartë.

                                                  "Rehatia ka emër"