Showing 1–9 of 11 results

KODI: 004

180,00 
Model 2024. Jasteka të dyfisht. Ulëse shumë të butë. Mekanizëm Multifunksional. Bazë kromi. Rehati shumë e lartë. Garancion.

KODI: 110

115,00 
Karrige Ekzekutive. Rehati shume e larte. Kualitet i padiskutueshem. Jasteka te dyfishte, rekomanduar per qendrime sa me te gjata ulur.

KODI: 110B

115,00 
Karrige Ekzekutive. Rehati shume e larte. Kualitet i padiskutueshem. Jasteka te dyfishte, rekomanduar per qendrime sa me te gjata ulur.

KODI: 9124

210,00 
Executive office Boss chair Material i pastër kualitativ. Bazë Kromi. Mekanizëm Multifunksional. Rehati e papërshkruar. Garancion.

KODI: AL01

145,00 
Karrige Ekzekutive Mekanizëm Multifunksional. Kualitet shumë i lartë. Ulëse të mbushura me ajër. Ndër modelet më të shitura. HIGH QUALITY.

Kodi: COMSON

115,00 
Materiali: Lëkurë dhe shtof kualitativ. Mekanizëm ulje/ngritje. Rehati shumë e lartë. ZBRITJA VLENE VETEM NE KOSOVE