Showing 1–9 of 17 results

KODI: 011

90,00 
Mekanizëm Ulje/Ngritje. Materiali: Rrjete e dendur/shtof. Garancion. Extra pjesa e qafës. Kualitet shumë i lartë.

Kodi: 1213B

85,00 
Karrige ideale për stafin tuaj Mbështetëse krahu e rregulluar. Mekanizëm Ulje/Ngritje. Material i pastër kualitativ. ZBRITJA VLENE VETEM NE KOSOVE

KODI: 43R

58,00 
Karrige Menaxheriale Materiali: Shtof dhe lekure e bardhë. E përshtatshme për dhoma pune me hapësirë më të vogël, për rrobaqepësi,

Kodi: 6620

94,00 
Karrige Menaxheriale/Ergonomike Mekanizem Multifunksional/Ergonomik. Shpine te gjate me mbeshteteses te qafes. Baze kromi.